31/05/2024 – 2/06/2024: Champagnefolies@DeKeirK

Alle champagneliefhebbers worden uitgenodigd om in deze 3-daagse langs te komen om verschillende lekkere champagnes te komen proeven en ook aan te kopen aan zeer interessante prijzen!

Een 10-tal champagnehuizen komen immers voor deze gelegenheid in eigen persoon bij ons langs om hun bubbels voor te stellen en te verkopen aan interessante prijzen! Uiteraard voorzien we dit weekend ook de nodige randanimatie met o.a. een champagnediner op vrijdagavond, een capsule ruilbeurs op zaterdag van 9u tot 16u, muzikale animatie op zaterdagavond en een lekker champagne-ontbijt op zondagochtend. U vindt er misschien ook een leuk geschenkje voor vaderdag de week nadien?

De champagnebeurs zal geopend zijn op de volgende uren:

  • Vrijdag 18u-23u
  • Zaterdag 10u-23u
  • Zondag 11u-17u

Tickets voor de beurs, het champagnediner, het champagne-ontbijt zullen hier online te boeken zijn vanaf medio januari 2024.