Swing & Dance

Er werd volop geswingd op de Swing & Dance-party. Voor de liefhebbers: noteer alvast 28 september in jullie agenda, want dan volgt een nieuwe editie van Swing & Dance in De Keirk.

Après-ski party

apresski2De eerste après-ski party lokte een pak volk naar De Keirk. In ware Tirolerstijl maakten de aanwezigen er een geslaagd feestje van.

Bal van de Prinsencaemere

Het bal van de Prinsencaemere was een schot in de roos. De Keirk zat afgeladen vol! Een korte sfeerimpressie kan in deze video bekeken worden.

Oudejaarsavondevent

Op 31/12 ging de eerste editie van ons oudejaarsavondevent door. De keirk zat afgeladen vol met enthousiaste feestvierders. Goed voorzien van spijs en drank gingen we samen het nieuwe jaar in. Den geslaagde avond om in te kaderen!

Kerstconcert Koninklijke Harmonie Terjoden

Het kerstconcert van de Koninklijke Harmonie Terjoden was een schot in de roos. Onze keirk zat goed vol en alle aanwezigen genoten ten volle van een schitterend concert!

Jaarlijks Festibal van de Denderleo’s

Op 22 september 2018 presenteerden de Denderleo’s hun jaarlijkse Festibal voor het eerst in ‘De Keirk’. Het werd een groot succes en zal zeker voor herhaling vatbaar zijn!

Verkiezingscafé 2018

Naar aanleiding van de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 14 oktober 2018, werd er in ‘De Keirk’ een gelegenheidscafé opgezet. Bekijk zeker de sfeerbeelden voor een korte impressie!